Neudorf - Din luna decembrie localnicii au acces si la internet

Observator aradean, 05.12.2002

"In localitate a fost finalizata de catre ROMTELECOM, la data de 28.11, inlocuirea centralei telefonice manuale cu o centrala digitala avind o capacitate de 161 linii telefonice. Lucrarea de inlocuire a inceput in data de 26.11. si a necesitat preluarea directa a abonatilor de pe reteaua veche pe cea noua.

O data cu instalarea noii centrale s-a inlocuit in totalitate vechea retea de distributie din localitate. Cu aceasta ocazie, s-au preluat din vechea centrala 113 abonati iar, in perioada imediat urmatoare se vor instala noii abonati, care au cerere de instalare la D.Tc. Arad" - ne precizeaza Director Adj Comercial ROMTELECOM Dan Cioca.

Din acest moment, abonatii din Neudorf vor avea acces la convorbiri automate locale, interurbane si internationale, la serviciile cu valoare adaugata, la toate serviciile suplimentare oferite de centralele digitale (restrictionarea cu parola a apelurilor de plecare, apel programat, redirijarea imediata a apelurilor de sosire, apel in asteptare, CLIP, CLIR, voces), la factura detaliata si la serviciul Acces Special Internet.

Din data de 1 decembrie, abonatii care sunt conectati in aceasta unitate distanta a CTD Alcatel vor plati factura telefonica la Oficiul Postal din Neudorf. Numerotatia abonatilor din Neudorf este: 457500-457652.

Corina Olariu