La ROMTELECOM Arad - linistea dinaintea furtunii?!

Timisoara ar putea sa ne ia si telefoanele!

Adevarul Arad, 30.10.2001

Timisoara ne va lua si telefoanele! Odata cu noua reorganizare , la Arad nu va mai ramane decat un post de director subordonat Regionalei Timis. In plus, vor fi dati oameni afara”. Acestea sunt vorbele care circula printre angajatii ROMTELECOM Arad.

Dorind sa aflam starea de fapt, am luat legatura cu dl. ing. Dan Cioca, directorul comercial al Directiei de Telecomunicatii Arad (D.Tc.A.). domnia sa ne-a informat ca, deocamdata, nu se stie nimic cu exactitate: “Discutiile privind reorganizarea ROMTELECOM pe ideea infiintarii Regionalei Timisoara treneaza de ani de zile. Totusi, in ultima vreme sunt mai ample ca niciodata.!”

In ceea ce priveste reorganizarea, cu ramanerea unui singur director subordonat Timisoarei, dl. Dan Cioca nu are cunostinte la aceasta ora de asa ceva. De reorganizat, insa, la nivel de Directie de Telecomunicatii vor fi vizate principiile de marketing: “Din punct de vedere tehnic am acumulat destul. Acum este nevoie sa promovam noi pachete de servicii pentru cresterea numarului de clienti” apreciaza dl. Dan Cioca.

Legat de disponibilizari, directorul comercial al D.Tc. A. ne-a declarat ca acestea nu vor fi mai mari ca pana in prezent cand se reduceau posturile din cauza dotarilor tehnice cum ar fi introducerea centralelor digitale.

In concluzie, deocamdata liniste. Sa fie linistea dinaintea furtunii?!

Nicolae Oprean