Fintinele - S-a schimbat centrala telefonica

Observator aradean, 29.11.2002

"In data de 25 noiembrie a fost finalizata inlocuirea centralei telefonice automate Pentomat din localitate cu o centrala telefonica digitala avind o capacitate instalata de 312 linii telefonice. Lucrarea de inlocuire a inceput in data de 21 noiembrie si a necesitat preluarea directa a abonatilor de pe reteaua veche pe reteaua noua", ne-a precizat Dan Cioca, Director Adj. Comercial ROMTELECOM Arad.

"Din vechea centrala au fost preluati 190 abonati din Fintinele, iar in perioada imediat urmatoare vor fi trecuti in unitatea distanta Alcatel si cei 16 abonati instalati pe sistemul radio si de asemenea se vor instala noi abonati care au cerere de instalare la D.Tc. Arad", afirma in continuare domnul Cioca.

Din acest moment, abonatii din localitate vor avea acces la convorbiri automate locale, interurbane si internationale, la serviciile cu valoare adaugata, la toate serviciile suplimentare oferite de centralele digitale si la serviciul Acces Special Internet.

Abonatii care sunt conectati in aceasta centrala vor plati, in continuare, factura telefonic„ la Oficiul Postal din Fintinele.

Numerotatia abonatilor va fi: 456000-456292. Abonatii existenti isi vor pastra vechiul numar, cu exceptia celor care au fost conectati pe sistemul radio.

Corina Olariu