Modernizarea centralei telefonice la Frumuseni

Observator aradean, 23.11.2002

Din 20.11.2002, localitatea Frumuseni are o noua centrala telefonica. ROMTELECOM Arad a inlocuit centrala telefonica manuala cu o centrala telefonica digitala avind o capacitate instalata de 256 linii telefonice.

"Cu aceasta ocazie s-a inlocuit in totalitate vechea retea de distributie din localitate si s-a construit o noua retea in Alunis. Mentionam ca in Alunis o parte din noii abonati vor fi conectati in unitatea distanta Alcatel din Frumuseni si o parte in unitatea distanta Alcatel din Zabrani, unitate care se va instala in curind" ne precizeaza Director Adj. Comercial Dan Cioca.

Din vechea centrala au fost preluati 112 abonati, iar in perioada imediat urmatoare se vor instala noi abonati care au cerere de instalare la D.Tc. Arad, inclusiv din localitatea Alunis.

Abonatii din Frumuseni si Alunis vor avea acces la convorbiri automate locale, interurbane si internationale, la serviciile cu valoare adaugata, la toate serviciile suplimentare oferite de centralele digitale (restrictionarea cu parola a apelurilor de plecare, apel programat, redirijarea imediata a apelurilor de sosire, apel in asteptare, CLIP, CLIR, voces) si la serviciul Acces Special Internet.

Abonatii care sunt conectati in aceasta unitate distanta a CTD Alcatel vor plati factura telefonica la Oficiul Postal din Frumuseni din data de 01.12.2002, incepind cu factura decembrie 2002.

Numerotatie abonatilor din Frumuseni (inclusiv Alunis) este 455000-455246.

Corina Olariu