Iratosu - S-a inlocuit vechea centrala telefonica

Oservator aradean, 21.11.2002

Saptamina aceasta, mai precis in data de 18.11.2002 ROMTELECOM a inlocuit vechea centrala telefonica manuala din localitatea Iratosu cu o centrala telefonica digitala - unitate distanta Alcatel cu o capacitate instalata de 256 linii telefonice. Cu aceasta ocazie s-a inlocuit in totalitate vechea retea de distributie din localitate si din Variasu Mic si Variasu Mare.

"Cu aceasta ocazie s-au preluat din vechea centrala 109 abonati, iar in perioada imediat urmatoare se vor prelua in unitatea distanta Alcatel si cei 6 de abonati instalati pe sistemul radio si de asemenea se vor instala noi abonati care au cerere de instalare la D.Tc. Arad, inclusiv din localitatile Variasu Mic si Variasu Mare. Noii abonati din Variasu Mic si Variasu Mare vor fi conectati la Iratosu prin intermediul unor echipamente de multiplexare" - spune Director Adj. Comercial ROMTELECOM Arad - Dan Cioca.

Abonatii din Iratosu, Variasu Mic si Variasu Mare vor avea acces la convorbiri automate locale, interurbane si internationale, la serviciile cu valoare adaugata, la toate serviciile suplimentare oferite de centralele digitale (restrictionarea cu parola a apelurilor de plecare, apel programat, redirijarea imediata a apelurilor de sosire, apel in asteptare, CLIP, CLIR, voces) si la serviciul Acces Special Internet. Abonatii care sunt conectati in aceasta unitate distanta a CTD Alcatel vor plati factura telefonica la Oficiul Postal din Iratosu din data de 01.12.2002, incepind cu factura decembrie 2002.

Numerotatie abonati Iratosu (inclusiv Variasul Mic si Variasu Mare): 454000-454246.

Corina Olariu