A fost inlocuita centrala manuala cu una digitala. Locuitorii din Minerau au acces la convorbiri internationale

Observator aradean, 10.09.2003

La inceputul lunii, Romtelecom a finalizat inlocuirea centralei telefonice ma-nuale din localitatea Minerau cu o centrala telefonica digitala - unitate distanta Ericsson - cu o capacitate instalata de 90 linii telefonice.

Cu aceasta ocazie a fost inlocuita vechea retea de distributie din localitate. Au fost preluati din vechea centrala toti cei 45 abonati existenti, iar in perioada imediat urmatoare se vor instala noi abonati care au depus cerere de instalare.

"Din acest moment, abonatii vor avea acces la convorbiri automate locale, interurbane si internationale, la serviciile cu valoare adaugata, la toate serviciile suplimentare oferite de centralele digitale (restrictionarea cu parola a apelurilor de plecare, apel programat, redirijarea imediata a apelurilor de sosire, apel in asteptare, CLIP, CLIR, voces), la factura detaliata si la serviciul Acces Special Internet", ne precizeaza Dan Cioca - Director Adj. Romtelecom.

Deoarece de la 1 septembrie oficiul comercial din Minerau s-a desfiintat, abonatii vor plati factura telefonica la Oficiul Postal din localitate incepind cu factura octombrie 2003. Numerotatia abonatilor din Minerau este: 324900-324985.

Corina Olariu