In acest an ROMTELECOM Arad va disponibiliza 200 de angajati

Adevarul Arad, 25.04.2002

Societatea Nationala Romtelecom a inceput un program de restructurare a activitatii, urmand ca, in acest sens, la nivel national sa fie disponibilizati 8000 de angajati, numai in anul 2002.

Si la nivelul judetului Arad, Romtelecom va trece la reducerea personalului, anul acesta estimandu-se o scadere a numarului de angajati cu circa 200. Directorul comercial al Romtelecom Arad, Dan Cioca, spune ca aceasta actiune face parte din "incercarea de reducere a costurilor la nivelul companiei". O alta cauza ar fi introducerea centralelor digitale, mai multe telefoniste urmand sa-si piarda obiectul de activitate. "Printre disponibilizati se vor afla telefonistele, cei care au varsta de pensionare si, nu in ultimul rand, angajatii a caror activitate se restrange prin trecerea serviciilor de convorbiri interurbane si internationale la Timisoara", declara Dan Cioca.

In urma disponibilizarilor, se pare ca angajatii vor primi pana la 20 de salarii compensatorii, o suma care se ridica la peste 100 de milioane de lei.

Cosmin Mihuta