Se reabiliteaza tabara de la Casoaia

Glasul Aradului - 02.04.2009

Cluburile Rotary si Lions din Arad se vor implica in reabilitarea taberei de sculptura de la Casoaia.

In acest scop organizatiile amintite vor realiza mai multe actiuni de binefacere in scopul strângerii de fonduri. Intentia cluburilor Rotary si Lions de a se implica in amenajarea taberei de sculptura de la Casoaia a fost anuntata intr-o conferinta de presa ce a avut loc ieri, conferinta unde au fost prezenti Delia Podea, presedinta Clubului Rotary Arad, Alexandra Braica, presedinta Clubului Rotary Cetate si Dan Cioca, presedintele organizatiei de barbati a Clubului Lions Arad.

Una dintre actiunile care au ca scop strângerea de fonduri va fi organizata la Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad, unde sâmbata, 4 aprilie, de la orele 18,30 va avea loc o repretentatie a spectacolului „Tartuffe” dupa Moliere in regia lui Dan Vasile.

„Participarea la aceasta actiune a cluburilor Rotary si Lions reunite, presupune o donatie de cel putin 100 de lei de persoana, pe lânga achitarea biletului de intrare de 20 de lei”, a declarat Dan Cioca. Alexandra Braica a tinut sa sublinieze ca organizatia pe care o reprezinta, respectiv Clubul Rotary Arad-Cetate, nu se va implica in organizarea acestui spectacol, preferindu-se alte modalitati de strângere de fonduri, cum ar fi donatii directe facute de membrii clubului.

Reabilitarea taberei de sculptura de la Casoaia reprezinta un beneficiu adus vietii culturale aradene, prin amenajarea ei fiind sustinuti totodata si tinerii artisti din judet, asa cum ne asigura cei trei presedinti ai cluburilor Rotary si Lions prezenti la conferinta de presa.