Falimente "fierbinti" telefoanele 89.89... sunt in pana de clienti

 Adevarul Arad, 16.02.2000

Dl. Dan Cioca , director comercial al Directiei de Telecomunicatii Arad , informeaza ca , in prezent nu exista cereri de instalare a telefoanelor gen 89...
Dimpotriva, mai multi titulari au solicitat desfiintarea serviciului.
"Probabil , nu mergeau bine ", spune dl. Cioca. Este vorba, evident, de telefoanele din Arad. Unele din acestea au "trait" ... doua luni , patronii cerind singuri intreruperea , vazind ca nu prea sunt clienti. In alte cazuri , serviciul a functionat sase luni , fiind suspendat de Romtelecom.
Motivul? "Neindeplinirea clauzelor contractuale, care prevad un anumit timp de convorbiri, in perioada de referinta." Cu alte cuvinte, telefonul erotic sau "horoscop" nu a strins nici macar 100 minute (apeluri).
Cel mai "longeviv" numar erotic a functionat aproape doi ani. El a incetat la fel de brusc cum a aparut, in 2 aprilie 1998. Ultima cerere pentru numar 89.89... a fost inregistrata in noiembrie 1999 si este in curs de rezolvare.
De retinut ca aceste posturi nu platesc decit apeluri de intrare , ele fiind concepute astfel incit sa nu se poata initia apeluri. In incheiere, dl. Cioca spunea ca nu se intrevad sanse de revigorare a numerelor erotice. Chiar daca unul din numerele "loco" a lansat tariful promotional de 12500 lei/minut...

Adrian Iosif