40.000 euro la Judetean

Jurnal aradean - 09.01.2009 (Articolul scanat)

Jurnal aradean - 09.01.2009

Investitia Clubului Lions se va concretiza in igienizarea si dotarea unei sali de operatie.

Arad - Inceputul de an suna promitator pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Clubul Lions Arad a hotarit sa faca investitii aici (si) in 2009. De data aceasta, nu este vorba de un simplu proiect de igienizare, ci de o actiune mult mai ampla.

„Ne-am indreptat atentia catre o sala de operatie, pe care dorim sa o schimbam in totalitate, de la reamenajarea si renovarea spatiului pina la dotarea cu instrumente si aparatura de specialitate. Marea majoritate a ustensilelor necesare salii de operatie sunt deja rezolvate gratie relatiei pe care o avem cu spitalul din Treviso, Italia. Tinem foarte mult sa aducem o masa de operatie complet noua, la standarde europene, pe care o vom avea in jurul datei de 20 ianuarie. Imediat dupa aceea vom incepe lucrarile si sunt convins ca va fi cea mai bine pusa la punct sala de operatie din intregul bloc operator al Spitalului Judetean” - precizeaza Dan Cioca, presedinte al Clubului Lions Arad.

Dincolo de cifre, se ascunde grija permanenta a conducerii spitalului de a asigura asistenta medicala de calitate pacientilor internati.

Investitia se ridica la 40.000 de euro. „Este o investitie foarte importanta si extrem de binevenita pentru Spitalul Judetean. Nu pot decit sa multumesc Clubului Lions pentru implicare” - conchide dr. Mirandolina Prisca, managerul spitalului.

Diana Dutu